Sarjaton by Iittala

August 23, 2012

Iittala Sarjaton collection is something I fell in love with at the very first sight! I happened to see a photo in Pinterest and was taken by it’s simple and beautiful desing right away. And the colors – perfect!

Sarjaton means “no series” in Finnish and the collection is designed in the way that everyone could put together its own set of tableware, all the items match perfectly. The collection will be available from September, so I’m already waiting to see it with my own eyes and maybe even buy something pretty for my home … oh, I already see how hard it would be to decide which items to get, all are so pretty! :) Do you have any favorites in this collection?

 

// images Iittala //

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments

 • Maria @ Scandifoodie

  I can’t wait to get this collection! The video on their website is beautiful, too :-)

 • Helen

  Lõpuks ometi on minu palvetele vastatud! Ma olen juba pikka aega plaani pidanud omale korralik nõudekogu osta. Tõrkeks on alati saanud see, et mulle meeldivad liiga paljud ja ma ei taha kümmet ühesugust tassi. Samas kui kõik on erinevad, siis jääb mulje väga kirju…. See on aga täiuslik lahendus – erinev, aga ometi ühesugune! Ja kui ilusad, nii minu maitse! Aitäh vihje eest!

  • anu@decordots

   See kollektsioon meeldib mulle ka vägaväga! Ja hea asi on see, et need tulevad tõenäoliselt ka Eestis müügile – tihti jääb netis surfates midagi meeldivat silma, aga Eestis saada pole…

   Nii tore on eestikeelset kommentaari saada ning eesti keeles vastata :)

Leave a Comment

Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie