Lovely nursery and The Animal Print Shop

February 4, 2013

Finn Room

The photo of this lovely nursery styled by Sissy+Marley has been going around Pinterest during last days, but today when I saw it featured in My Scandinavian Home, I discovered something I really loved about this nursery and you can see it here on the next picture:

Finn Room

Namely, these framed animal prints from The Animal Print Shop are just too cute! White frames with simple and minimal white backgrounded prints on a white wall, this is something I want to try also in my own home someday :) Looks so simple and fresh and lovely!

Below some more inspiration of how to use these cute animal prints to decorate nursery or kids room. What do you think?

art for kids The Animal Print Shop

art for nursery The Animal Print Shop

The Animal Print Shop_Little Darlings

 

// images 1 and 2 by Marco Ricca from Sissy+Marley; 3-5 from The Animal Print Shop //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments

 • Tsäp

  Nii armas! :) Minu lemmik on see raamatutega pilt. Jälgin Sinu blogi juba mõnda aega ja väga meeldib. Palju mu oma vanu tuttavaid ja toredaid uusi avastusi ka. Ja hästi tore oli kohalikul blogimaastikul ka nii kenale sisustusblogile otsa komistada. Jaksu!

  • anu@decordots

   Mul on nii hea meel kuulda, et sulle meeldib siin! Ja eriti tore on tuttavaks saada mõne uue lugejaga Eestist :) Olen aeg-ajalt isegi mõelnud sellele, et äkki dubleeriks oma postitusi ka eesti keeles, et olla ka nagu natuke rohkem kodumaine siinsetele lugejatele.. eks näis, äkki teen millalgi selle muudatuse isegi ära :)

 • Ada (new york)

  The animals prints are ADORABLE! I luv how they look like they r simply peeking in to say “hi”

Leave a Comment

Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie