Summer is not over yet!

August 16, 2013

HeiHei!

Long time no posts as you can see… It seems that I was too optimistic when I thought that I will resume to regular posting some time ago :) It doesn’t help that it’s summer outside so beautiful weather and new baby are my excuses for being away for such a long time.

Today morning when I was taking my morning-walk, it was the first time in this summer when I felt that autumn is not far away anymore – the air felt somewhat colder than usual and the sunshine was similar to that seen in autumn. (I can’t explain exactly what I mean by that, but those of you living in an area with four seasons maybe know that sun in the autumn seems very different from that in the summer…)

But it’s still summer right now and for that reason here are three inspirational outdoor spaces to inspire you!

dining on rooftop terrace

modern outdoor bathroom

IKEA cabinets in outdoor kitchen

// images 1.Design Sponge 2. Bo Bedre 3. IKEA livet hemma //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • Maarja

    Jaaaa! Sügist saabki aimata, aga selle aimduse kirjapanek külab natuke… Kuidas nüüd viisakalt öelda? Hmmmmm… kummaliselt. Et mis moodi on päike teistmoodi? Või mis mõttes lõhnab õhk sügise järgi? Mis lõhn sel sügisel siis üldse on? Ja mis imelik asi see sügise valgus üldse on? Jne, jne, jne. Aga kui Sa välja lähed, siis sa ju lihtsalt tajud kõiki neid asju, lõhnu, hääli. Jah, mina aiman alati sügist ka hääle järgi. Nimelt hakkavad meil hoovis puud sügise saabudes teist moodi kohisema. Kuidagi häälekamalt ja tummisemalt. Kevadel-ja suvel nad sahisevad, aga jah, sügise saabudes hakkavad nad kohisema. Ja sel aastal hakkas hääl sahinast kohinaks muutuma juba juuli teises pooles. Umbes siis kui pihlakamarjad otsustasid ühtäkki punased kleidid selga tõmmata. Oh, ja muideks, ma olen juba viimased kaks nädalat metsas elanud ja korilusega tegelenud. Sügiserõõmud, mis muud! :D

Leave a Comment

Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie