Going bilingual

October 21, 2013

Dear old and new friends, this post here is a little bit more special than an usual post, namely this is the first post written both in English and Estonian. I have thought a lot (read: a way too much!) about whether I should go bilingual or not and  I have decided to give it a try. When I started this blog I was quite sure that most of my readers will be non-Estonians and actually it is true, but I have seen more and more readers from Estonia stopping by, so maybe someone out there will appreciate that :)

So what do you think about bilingual posts? Is it annoying? Is it great?

Below are some images from By Nord autumn winter collection – I like the simplicity and neutral color scheme they have.

 

Kallid vanad ja uued blogikülalised, see siin on natuke erilisem kui täiesti tavaline postitus, nimelt on see esimene sissekanne, mis on kirjutatud kahes keeles – inglise keeles ja eesti keeles. Ma olen pikalt (see tähendab, et ikka väga-väga pikalt!) mõelnud, kas dubleerida postitusi ka eesti keeles ja nüüd lõpuks otsustasin seda proovida. Blogi pidamist alustades olin suhteliselt kindel, et enamus mu lugejaid on väljastpoolt Eestit ja nii see tõepoolest ongi, kuid siiski käib siin ka üllatavalt palju eestlasi (jah, isegi kui te olete tüüpilised tagasihoidlikud eestlased ja ei jäta kommentaare, siis ma näen ikkagi, et te siin käite :) ), seega äkki on kuskil keegi, kes tunneb rõõmu ka eestikeelse tekstiosa üle. 

Seega mis te arvate kakskeelsetest postitustest? Tüütud? Toredad? 

Kuna see on ikkagi rohkem ilusate piltide blogi, mitte jutublogi, siis allpool on mõned ilusad pildid By Nord uuest sügis-talvisest kollektsioonist. Lihtne, puhas ja mõnusa neutraalse värvigammaga, just nii nagu mulle meeldib!

stunning living room, by nord

grey and neutrals. inspiration from By Nord

by nord new collection

black and white and neutrals

grey and natural materials in bedroom

stack of by nord pillows

// images from by nord//

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments

 • Maarja

  Kuna mina ei ole see tagasihoidlik eestlane, kes kommentaare ei jäta, siis ma hea meelega ummistan su kommentaariumi. ;D Ka nende tagasihoidlikumat sorti külastajate eest. :D

  Niisiis: kakskeelsus on tore! Lugejana see kindlasti ei sega, peaasi, et Sa ise topelt kirjutada viitsid/jõuad/tahad. Eesti keeles kirjutamine on mu meelest ka armas žest meie ilusa emakeele auks. Nii et: jõudu dubleerimisel! :)

  • anu@decordots

   Tore kuulda :) Kuna tavaliselt on rõhk visuaalsel poolel ja teksti suht vähe, siis ei võta see mult palju aega/viitsimist, et teha kahes keeles. Pealegi eesti keeles kirjutamist ma naudin, inglise keel on rohkem praktilistel kaalutlustel :) Muidugi võib juhtuda, et kui eestkeelse osa enne kirjutan, siis saab ka tekst pikem kui tavaliselt ja on rohkem tõlkimist. Või noh samas ma pole välja lubanud, et tekstid saavad identsed olema, ilmselt ma alati ei oskakski nii hästi inglise keeles asju kirja panna kui eesti keeles saab, inglise keel selline nagu ta on mul.. :P

 • Maarja

  P.S. Ma armusin sellesse kollektsiooni värvigammasse lootusetult ära! Ilus! :)

Leave a Comment

Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie