Wall art layout inspiration

October 27, 2013

If you are like me and hate drilling holes in walls, you can spend hours or even days when choosing the right layout for photo or art wall. Well, I think that today I found an arrangement that must be The Right One for me – while surfing in Pinterest, I was totally caught by two different photos (see below) and when I inspected these photos more closely I realised that they had exactly the same art layout. So the hour spent in Pinterest today (which I felt guilty about because of so many things on my to-do list) could actually save many hours of my precious time in the future:)

Kui te olete samasugused nagu mina ja vihkate ilusasse tervesse seina aukude puurimist, siis võite vahel tunde ja isegi päevi kulutada sellele, et leida õige paigutus seinale riputamist ootavatele fotodele või muule kunstile. Seda arvesse võttes võin rõõmuga tõdeda, et minu täna Pinterestis raisatud tund võib säästa tulevikus mitmeid väärtuslikke tunde  – nimelt jäid mulle seal silma kaks erinevat fotot ja neid hiljem lähemalt uurides avastasin, et mõlemal on kasutatud sama pildiraamide paigutust. Pean need tuleviku tarbeks salvestama, sest on väga tõenäoline, et see ongi minu jaoks See Õige fotode paigutus, arvestades kuidas see mulle kohe niimoodi silma jäi. 

 

graphic prints by pernille folcarelli

botanical wall art by  pernille møller folcarelli

// images from Pernille Møller Folcarelli //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Comment

Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie