Interior inspiration from Weekday Carnival

November 13, 2013

livingroom. from Weekday Carnival riikka kantinkoski_weekdaycarnival_ok_ominkäsin black and white kitchen from Weekday Carnival black. kitchen details. from Weekday Carnival String shelf system, from Weekday Carnival workspace inspiration, DIY pencil holder, from Weekday Carnival on the shelf. from Weekday Carnival retro cupboard. from Weekday Carnival

These beautiful interior photos caught my eye today. It’s the home of Riikka Kantinkoski, a photographer and designer from Finland. Riikka is a person behind Weekday Carnival blog which is a must read for everyone loving Scandinavian design. There are many great DIY ideas and of course stunning photographs on the blog. And her online shop RK Design is full of items on my wish list :)

PS! You can still enter to our giveaway to win a gift card from Novica!

–––

Need ilusad pildid, mis mulle täna silma jäid, on Riikka Kantinkoski kodust Soomes. Riikka on fotograaf ja disainer, kelle blogi Weekday Carnival peaks küll kuuluma iga skandinaavia stiili armastaja lemmikblogide nimekirja :) Sealt blogist võib leida huvitavaid isetegemise ideesid ja loomulikult ka hästi palju ilusaid fotosid. Tal on ka veebipood RK Design ja seal on päris mitu asja, mis on juba pikemat aega olnud mu huviorbiidis :)

PS! Kui tahad võita Novica kinkekaarti, aga ei ole veel selleks kommentaari jätnud, siis veel täna-homme on võimalik seda teha SIIN!

// images from Weekday Carnival blog //

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

Leave a Comment

Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie