Winter holidays in Nordic home

December 6, 2013

Scandinavian style dining room decorated for Christmas beautiful Danish living room and modern wooden Christmas tree Christmas decorations simple and beautiful Christmas decor winter holidays fireplace and winter holiday decorations washi tape Christmas tree Christmas decor

This beautiful home near Copenhagen belongs to interior stylist and photographer Mette Wotkjær and her family. Christmas decorations used in this home are very simple and match the style of this home. If you like this modern and natural style, you can follow these Christmas decorating tips from Mette:

– use nature: bare branches and cones, for example.

– stick to nature’s own colors, keep the style simple

– mix the rustic with fine and delicate

–––

See ilus Kopenhaageni lähedal asuv kodu kuulub sisekujundaja ja fotograafi Mette Wotkjæri perele. Selle kodu jõulukaunistused on lihtsad ja lähevad väga hästi kokku kodu üldise sisekujundusega. Kui sulle meeldib selline moodne ja loodusest inspireeritud stiil, siis allpool on mõned näpunäited Mettelt, mida võiks järgida kodu jõuluks kaunistamisel:

– kasuta ära loodusest leitavat: näiteks raagus oksi ning käbisid

– jää looduses esinevate värvide juurde, hoia lihtsat stiili

– kasuta koos rustikaalseid ning õrnu detaile (näiteks raagus puuoksad ja kristall)

 

// from Femina //

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

Leave a Comment

Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie