Today’s favourite: White space with black and brown details

January 16, 2014

white interior with black details, colorful carpet and tanned leather swan chair

This here is a great example of an interior looking warm and interesting despite having white walls, white floor and white ceiling. Black details in this room add contrast and tanned leather Arne Jacobsen Swan chairs warm it up a bit. And the white floor makes colors and the pattern of the carpet to really pop out!

–––

See siin on hea näide sellest, kuidas üks ruum tundub soe ja huvitav hoolimata sellest, et lagi, põrand ja seinad on värvitud ühtlaselt säravvalgeks. Mustad detailid lisavad kontrasti ning pruun nahk katmas Arne Jacobseni Swan toole muudab üldpildi soojemaks. Muidugi ei saa mainimata jätta ka pildi nurgast paistvat värvilist vaipa, mis valgel põrandal väga ilusti esile tuleb!

// photo from Bukovskis, seen on Coco Lapine Design //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comments

Leave a Comment

Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie