Minimalist Nordic apartment in Tallinn

March 14, 2014

Minimalist Scandinavian apartment in Tallinn Contrasts in minimalist Normid apartment Living room in stylish Nordic apartment in Tallinn white walls and dark furniture + pendant cords Living room details minimalist entry hallway wall texture simple and minimalist kitchen Stylish minimalist bathroom

This post here is a quite special one – namely, it’s the first time I share an Estonian home!

This renovated 57 square meters apartment in Tallinn looks really spacious, calm and light with contrasts and different textures adding interest and personality to the interior. White walls and floors are great background to Scandinavian vintage furniture pieces and to the beautiful dark grey sofa Cosmo from Estonian brand OOT-OOT.

// design Angelika Vehviljainen (madebybeam.com), photos Tõnu Tunnel //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

  • Lyriel

    Oh my! In love with that grey wide couch in the living room!
    Enjoy the weekend :)

  • Maarja

    Eestlastel on hea maitse! :)

    Kusjuures: minu südame on võitnud Oot-Oot’i värvilised diivanid. Kunagi pensionieas kavatsen endale ühe soetada. Enne vist kahjuks poleks mõtet, sest see disaindiivan sobib koju, kus elavad ainult juba hääletamisõiguslikud inimesed, kes ei kalla enam oma hommikuputru diivanipadjale ja ei kasuta diivanikatteid taldrikuna, millelt koerale kotlette sööta. Seevastu väikeste lastega perele (kellel ikka neid hommikupudru- ja kotleti-intsidente juhtub) on übermahukad ja mitte väga hinnalised diivanid, milledel saab hõlpsasti katteriideid vahetada-pesta, asendamatud.

Leave a Comment

Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie