Frankie & Frenchie new kids bedding collection

May 27, 2016

 
Frankie & Frenchie new kids bedding collection Let's Go Exploring

Frankie & Frenchie Bandit Bear bedding

Frankie & Frenchie new kids bedding collection

Frankie & Frenchie Miss Meow bedding

Frankie and Frenchie cushions

 

Exactly a year ago (really funny coincidence what I found out while already typing this post) I introduced you Frankie & Frenchie – an Australian based brand designing and selling modern and quirky environmental friendly kids bedding. Longer introduction and interview with lovely ladies behind the shop can be found here and you can see Zero to Hero bedding set from their previous collection in my son’s room here.

Frankie & Frenchie has launched a new range of bedding sets, fitted sheets and cushions which complement their monochrome collection with fun and playful characters. Mischievous Miss Meow and buoyant Bandit Bear will add a sense of playfulness and fun to any kids room or nursery and these fun characters are the perfect companion for little ones to explore new things.

Like the previous collection this one too is screen printed using eco-friendly ink on 100% GOTS certified organic cotton. I have to say that I’m really satisfied with our Zero to Hero bedding we got a year ago – it looks still like new (despite it is used almost constantly as it’s my oldest son’s favorite bedding set) and it feels so soft and silky to the skin. Maybe Bandit Bear should move in with us too? :)

Täpselt aasta tagasi (huvitav kokkusattumus, mille avastasin alles siis kui olin juba seda postitust kirjutamas) tutvustasin siin Frankie & Frenchie‘t. Frankie & Frenchie on Austraalia päritolu veebipood, mis müüb nende enda disainitud väga lahedat ja skandinaavialiku stiiliga lastetuppa sobivat voodipesu. Pikemat tutvustust neist saate lugeda siit ning siin on postitus meie lastetoast, kus on muu hulgas näha ka nende eelnevasse kollektsiooni kuuluv Zero to Hero voodipesu komplekt. 

Frankie & Frenchie‘l on just välja tulnud uus kollektsioon voodipesu ja lõbusaid patju, millel figureerivad seiklushimulised tegelased Miss Meow ja Bandit Bear. Eriti tore on see, et nagu ka nende varasem kollektsioon on seegi trükitud kasutades vaid keskkonnasõbralikke riidevärve ning kogu sari on tehtud 100% GOTS sertifitseeritud orgaanilisest puuvillast. Pean mainima, et olen meie Zero to Hero voodipesu komplektiga väga rahul – see näeb hoolimata peaaegu igapäevasest kasutusest (tegemist on Tobiase lemmikuga) välja nagu uus ja tundub väga siidine ja naha vastas mõnusalt jahe. Kuigi Austraaliast ostmine on tolli tõttu veidike keerulisem, hakkasin siiski mõtlema, et äkki peaks Bandiit-Karu Oskarile sõbraks kutsuma :)

 

// photos from Frankie & Frenchie //

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 comments

Leave a Comment

Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie