My living room + H&M Home

June 7, 2016

 
Scandinavian living room. White and grey with a touch of wood and greenery

Scandinavian living room. H&M Home new collection favorites

From my living room. Favorites from H&M Home new collection

 

I had the chance to style some of my favourite items from H&M Home new collection and this is the result. The new autumn collection has calm and contemporary feel and with natural materials and beautiful washed-out colours it fits perfectly into my home.

And the great news is that finally we have H&M Home also in my home town Tartu! :)

Mõnda aega tagasi sain võimaluse stiliseerida ja pildistada mõned ilusad tooted H&M Home uuest kollektsioonist. Selle aasta suvelõpu-sügise kollektsioonist leiab mitmeid ehedatest looduslikest materjalidest esemeid, mis oma vormilt ja värvilt sobivad ideaalselt kaasaegsesse põhjamaisesse kodusse. Minu lemmik on see metallist vaas, mis näeb välja nagu oleks see tehtud betoonist või kivist ning koos luitunud puidust kandiku ja karbiga lisavad monokroomsesse sisustusse vaheldust ja tekstuuri. 

Hea uudis on see, et H&M Home on nüüd ka mu kodulinnas Tartus täitsa olemas, uues Kvartali keskuses :)

 

// Posted in collaboration with H&M Home
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Comment

Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie